Skip to content

Vores lejligheder

Ferielejligheder hos Stenlandsdal Bed and Breakfast
Indgang til “Kostalden”

Stenlandsdal Bed & Breakfast rummer 4 ferielejligheder samt et studio med egen terrasse. De fleste af lejlighederne er med eget bad, toilet og køkkenfaciliteter. Der er fri parkering.

WiFi og TV i alle lejligheder, sengetøj er inkluderet i prisen.

Se priser under de enkelte lejligheder. Priserne er pr. overnatning

KOSTALDEN – sydfløjen

I sydfløjen kan du booke en mindre lejlighed på 60 m2 med 2 soveværelser, eget bad og mindre te-køkken. Desuden findes en spiseplads. Lejligheden indeholder et værelse med dobbeltseng og et værelse med enkeltseng. Der findes vestvendt terrasse. Lejligheden er i stueplan

Prisen er inkl. overnatning til max 2 personer.

Pris for leje af 2V lejlighed i kostaldens sydfløj: kr. 900,- pr. nat. Ekstra opredning koster 200 kr.

LAGERET – studio

Studio-lejlighed med eget bad og lille te-køkken samt TV. To enkelt-senge, kan evt. sættes sammen til en dobbeltseng. Plads til Max. 2 personer. Lille terrasse med overdækning.

Dette værelse er alle tiders hvis man gerne vil have lidt ekstra privatliv. 

Pris: 750,- pr. nat

HALMLOFTET – sydfløjen

Ovenpå kostalden og lageret finder du halmloftet der er blevet indrette med en lille privat lejlighed med 2 værelse, bad og køkken. Desuden findes på 1. salen yderligere 3 værelse med fælles toilet og brus samt stue og te-køkken. 

Lejligheden i sydfløjen,  på 1 sal har 2 værelser med hver 2 enkeltsenge der kan stilles sammen til dobbeltseng. Gode køkkenfaciliteter, TV og spiseplads. Toilet og brus samt vaskemaskine*.

Prisen er inkl. overnatning til max 2 pers. Mulighed for 3 ekstra opredninger.

Pris for leje af hele 2V lejligheden på halmloftet: kr. 900,- pr. nat + 200,- pr. opredning.

Stenlandsdal Bed and Breakfast
Indgang til Halmloftet

HALMLOFTET – NV

(værelse 4-5 og 6)

Her har vi 3 værelse til vores BnB der deler opholds/TV-stue, bad og toilet samt te-køkken. Her finder du også vaskemaskine og tørretumbler* i badeværelset. De 3 værelser med delt bad har alle en dobbeltseng, men prisen er for 1 person.

Pris kr. 450,- pr. nat + 200 for en ekstra person. 

MASKINHUSET

(Værelse 10,11 og 12)

Book maskinhuset og du får en anderledes men super komfortabel lejlighed med 3 værelser og et kammer. Der er højt til loftet, fuldt køkken, toilet og bad med brus. Hyggelig TV/opholdsstue og spiseplads til 6 personer. 

Lejligheden indeholder 1 værelse i stueplan med  en dobbeltseng og i tilstødende kammer en enkeltseng. Op ad trappen og under loftet er der et gennemgangsværelse med en enkeltseng. Endnu et trin op og du finder et stort loftsværelse med  to enkeltsenge, der kan stilles sammen til dobbeltseng. Der er egen terrasse med aftensol og udsigt over markerne.

Prisen er inkl. overnatning til max. 4 pers. Mulighed for 2 ekstra opredninger.

Pris for leje af hele maskinhuset: kr. 1550,- pr. nat + 200,- pr opredning

Indgang til Maskinhuset

View Page