Skip to content

Vores lejligheder

Ferielejligheder hos Stenlandsdal Bed and Breakfast
Indgang til “Kostalden”

Stenlandsdal Bed & Breakfast rummer 3 ferielejligheder samt et studio med egen terrasse. De fleste af lejlighederne er med eget bad, toilet og køkkenfaciliteter. Der er fri parkering.

WiFi og TV i alle lejligheder, sengetøj er inkluderet i prisen.

Se priser under de enkelte lejligheder. Priserne er pr. overnatning

KOSTALDEN – sydfløjen

I sydfløjen kan du booke en mindre lejlighed på 60 m2 med 2 soveværelser, eget bad og mindre te-køkken. Desuden findes en spiseplads. Lejligheden indeholder to værelser med senge. Der findes vestvendt terrasse. Lejligheden er i stueplan

Prisen er inkl. overnatning til max 2 personer.

Pris for leje af 2V lejlighed i kostaldens sydfløj: kr. 900,- pr. nat.

LAGERET – studio

Studio-lejlighed med eget bad og lille te-køkken samt TV. To enkelt-senge, kan evt. sættes sammen til en dobbeltseng. Plads til Max. 2 personer. Lille terrasse med overdækning.

Dette værelse er alle tiders hvis man gerne vil have lidt ekstra privatliv. 

Pris: 750,- pr. nat

HALMLOFTET – sydfløjen

Ovenpå kostalden og lageret finder du halmloftet der er blevet indrette med en lille privat lejlighed med 2 værelse, bad og køkken. Desuden findes på 1. salen yderligere 3 værelse med fælles toilet og brus samt stue og te-køkken. 

Lejligheden i sydfløjen,  på 1. sal har 2 værelser med hver 1 enkeltsenge der kan stilles sammen til dobbeltseng. Gode køkkenfaciliteter, TV og spiseplads. Toilet og brus samt vaskemaskine*.

Prisen er inkl. overnatning til max 2 pers.

Pris for leje af hele 2V lejligheden på halmloftet: kr. 900,- pr. nat

Stenlandsdal Bed and Breakfast
Indgang til Halmloftet

HALMLOFTET – NV

(værelse 4-5 og 6)

Her har vi 3 værelse til vores BnB der deler opholds/TV-stue, bad og toilet samt te-køkken. Her finder du også vaskemaskine og tørretumbler* i badeværelset. De 3 værelser med delt bad har alle 1 enkeltsenge, men prisen er for 1 person.

Pris kr. 450,- pr. nat + 200 for en ekstra person. 

View Page